Kattoremontti

Kattosi asentaa ja kunnostaa Eteläkaaren Rakennus Oy | Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää

Me Eteläkaaren Rakennus Oy:n ammattilaiset olemme pitkän linjan ammattilaisia kattoremonttien saralla. Toteutamme kaikenlaiset kattoremontit joustavasti pääkaupunkiseudun alueella ja muualla Uudellamaalla – aina Helsingistä Espooseen Vantaalle ja Järvenpäähän.


Puhtia peltikattoosi remontilla

Yksi kattotöidemme kulmakivistä on vankka peltikatto-osaaminen. Meillä on erikoisosaamista peltikaton ja konesaumatun peltikaton asennuksista sekä korjauksista. Kokeneet ja koulutetut peltiseppämme tarjoavat ratkaisuja erimallisille katoille. Älä epäröi kysyä, mikä palvelisi parhaiten juuri sinun kattoasi!


Kattovaurioiden ehkäisy kohentaa koko kotia

Katto suojaa kodin rakenteita sateelta ja tuiskulta. Huonokuntoinen katto itsessään on kallis korjauskohde. Vielä kalliimmaksi urakka tulee, jos katto on jo päästänyt kosteutta kiinteistön rakenteisiin. Kattoremonttia suunnitellessa onkin hyvä kutsua paikalle alan ammattilainen, joka tarkistaa katon kunnon ja arvio remontin kustannukset.


Vesikatto viimeisen päälle kuntoon 

Jos vesikattosi vuotaa tai haluat korjauttaa sen ennen kuin se aiheuttaa esimerkiksi kosteusvaurioita, ota yhteyttä meihin. Eteläkaaren Rakennus Oy:n ammattilaiset huolehtivat kattoremontit aina suunnittelusta toteutukseen. Teemme ennakoivaa kattohuoltoa, tarkistamme katon kunnon ja korjaamme kattovauriot Helsingissä ja muualla Uudellamaalla.

Katse ylöspäin! Kaipaako kattosi korjausta?

Tilaa tarkistuskäynti tai pyydä tarjous »