Linjasaneeraus ja putkiremontti

Kustannustehokkaat toteutukset | Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää

Eteläkaaren Rakennuksen vahvaa ydinosaamista ovat linjasaneeraukset eli putkiremontit. Vahvuuksiamme luotettava pääurakoitsijana ovat pitkä kokemus, vankka ammattitaito ja henkilökuntakapasiteetti, jota voimme säädellä rakennuskohteen mukaan. Kilpailuetumme onkin oma henkilökunta, ammattitaitoinen ja joustava rakennusammattilaisten joukko. Tunnemme tiimimme vahvuudet läpikohtaisesti, mikä näkyy työn sujuvuudessa ja laadussa sekä ajansäästössä. 

Toteutamme hankkeet useimpiin kilpailijoihin nähden puolessa ajassa. Olemme optimoineet toimintamme hyödyntämällä ammattilaistemme monipuolista osaamista tehokkaasti. Nopea toimintatapamme tuo myös asiakkaalle kustannussäästöjä. 

Ei pitkiä aikoja sijaisasunnoissa!

Olemme toteuttaneet viime vuosien aikana yli 760 kylpyhuonetta. Pyydä meiltä tarjous, jos haluat nopeutetun ja kustannustehokkaan putkiremontin. Toteutamme linjasaneeraukset ja putkiremontit Helsingin, Espoon, Vantaan ja Järvenpään alueella. Ota yhteyttä »


Sertifikaatit tasokkaan työn merkkinä

Eteläkaaren Rakennus Oy:n ammattilaisilla on tarvittavat VTT:n vesieristyssertifikaatit.  Sertifiointi on laadukkaan työmme takeena. Henkilökuntamme osaa tehdä varmat määräysten mukaiset vesieristykset. Meiltä saat vaativat linjasaneeraukset ja putkiremontit avaimet käteen -palveluna, hoidamme kaikki työvaiheet alusta loppuun.


Luotettava linjasaneeraus pääkaupunkiseudulla

Kun linjasaneeraus ja putkiremontti on ajankohtainen, tahdot varmasti, että sen toteuttaa luotettava ja asiansa osaava toimija! Eteläkaaren Rakennus Oy on rakennusalan vankka ammattilainen, joka toteuttaa remonttisi asiantuntemuksella ja sovitussa aikataulussa.

Pyydä tarjous kustannustehokas linjasaneeraustoteutus »