Liiketilojen remontointi

Remontilla toimivaa liiketilat | Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää

Liiketilan remontoinnissa asiakkaan haasteena on varsinaisen toimitilan oleminen poissa käytöstä ja se tietää rahanmenetystä, joko liiketoiminnan hetkellisenä supistamisena tai korvaavan tilan vuokraamisena. Eteläkaaren Rakennus Oy on tähän paras ratkaisu, meillä on yli 100 ammattilaisen joukko toteuttamassa vaativatkin liike- ja toimitilojen muutostyöt nopealla aikataululla. Meillä on vuosien kokemus tiukasti aikataulutetujen projektien läpiviennistä.

Teemme kaikki liike- ja toimitilamuutosten työvaiheet alusta loppuun avaimet käteen -palveluna. Meiltä saat niin lattioiden asennukset, maalaustyöt, tapetoinnit kuin kattotyötkin – aina suunnittelusta ja purkutöistä alkaen! Jos projekti tuntuu mahdottomalta, ota meihin yhteys, hoidamme loput. Eteläkaaren Rakennus Oy:n ammattilaiset toteuttavat toimivat liike- ja toimitilamuutokset lattiasta kattoon koko pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella – aina Helsingistä Espooseen, Vantaalle ja Järvenpäähän.


Tasokas toimitilaremontti - tilaa nyt!

Eteläkaaren Rakennus Oy:ssä työskentelee monipuolinen joukko rakennusalan ammattilaisia. Ammattilaistemme joukosta löytyvät kirvesmiehet ja timpurit, laatoittajat, maalarit, tapetoijat, parkettimiehet ja kalusteasentajat. Kun etsit ammattilaista liike- ja toimitilamuutosten toteuttajaksi, pyydä tarjous Eteläkaaren Rakennus Oy:ltä. Palvelemme joustavasti Helsingin ja Uudenmaan alueella. Ammattilaisen toteuttama kantaa pitkälle ja tukee liiketoimintaasi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous toimitilamuutoksesta »